Etiketter

, ,

Vår lägenhet har en väldigt mysig planlösning. Det är konstiga vinklar och vrår, inga direkt fyrkantiga rum och några konstiga mellanutrymmen. Jag älskar det, även om det är en aning svårmöblerat på sina ställen.

Hallen är ganska liten och sen är det som en ganska bred korridor in till vardagsrummet. Den är lite för bred för att inte användas men det går inte att ställa vad som helst här, för då blir det för trångt. När jag flyttade in stod en bokhylla här men det kändes som slöseri med bra yta så vi gjorde en läs- och amningshörna av det hela.

Det började med att vi ställde dit två mysiga fåtöljer med en tjock matta under (fotpall finns också så klart) men det kändes lite tomt. Och vi behöver ställa böckerna någonstans. Så Joakim, händig som han är, gick ut i skogen, högg sig en vacker fura och snidade till två hyllor. (Eller han beställde på internetz men han målade och skruvade upp dem själv!)

Det här mysiga mötte mig nu i kväll när vi kom hem från profylaxkursen.

20140515-214424.jpg
Det är lite för skarpt ljus, det ska upp mer grejer på hyllorna och ett bord ska in mellan fåtöljerna, men det blev inramat och mysigt på ett helt annat sätt än tidigare.

Annonser