Etiketter

,

Jag är ganska säker på att jag har refererat till mig själv som hamster tidigare. Minns i alla fall en gång men då var det förknippat med en visdomstand och relaterat till utseende. Den här gången handlar det om beteende. Det är så himla lätt att samla på sig saker. I går rensade jag klädkammaren och lämnade fyra kassar på jobbet. (En kollega gillar min stil och det är ju bara bra återvinning om hon får användning för mina kläder. Alla vinner och är glada!)

Nu i kväll går jag igenom linneskåpet (fast benämningen känns helt ålderdomlig, mina lakan är nog främst vävda av bomull, även om jag har några i lin) och blir helt nostalgisk. Över lakan. Även om jag förstår varför så blir jag lite sur på mig själv. Det borde vara bara lakan. Det hade varit så mycket enklare om det var bara lakan.

Jag tänker inte bli hobbypsykologisk även om det är väldigt kul. Fokus nu är att rensa och leverera till second hand-butiker (eller kollegor eller hem till mamma som har lovat förvara det mest dyrbara) och se till att inte köpa hem något nytt.

Det är nyttigt att flytta, då tar man alltid tag i rensning och sånt.

Annonser